Innovita

Design Thinking binnen HR

Innovita zorgt voor business transformatie vanuit een creatieve mindset.

Omdat medewerkers je belangrijkste kapitaal zijn

Om te overleven, moeten organisaties hun strategie voortdurend toetsen aan de nieuwe realiteit en waar nodig onmiddellijk kunnen bijsturen. Nu het tempo van veranderingen alsmaar versnelt, wijzigt de optimale invulling van de HR-rol binnen organisaties ook drastisch. HR dient de focus te verschuiven van het bouwen van processen naar het ontwerpen van zinvolle werknemerservaringen. De complete employee journey dient herbekeken te worden, van het eerste contactpunt tussen medewerker en organisatie tot het laatste. Design thinking kan hierbij een significante rol spelen en HR begeleiden op een creatieve manier.

Hoe?

Lees verder voor meer inspiratie en tips op: https://www.bloovi.be/artikels/innoveren/2020/de-opmars-van-design-thinking-omdat-medewerkers-je-belangrijkste-kapitaal-zijn

Wens je meer “food for thoughts” te ontvangen?
Contacteer InnoVita of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om maandelijks gevoed te worden met actueel nieuws en tips en tricks. U kan ook onmiddellijk na inschrijving een e-book over het 4-V digitaal leiderschapsmodel downloaden.

Stof tot nadenken

Innovita: nieuw leven voor uw bedrijf

De wereld draait razendsnel vandaag, veel ondernemers hebben het gevoel niet meer mee te zijn en voorbijgestoken te worden.
Bron: Fokus (Knack)