Innovita

Cultuur
transformatie

Weinig zaken zijn voor een succesvolle toekomst van een onderneming zo gevaarlijk als een succesvol verleden.

Dit lange termijn traject helpt om een nieuwe bedrijfscultuur te implementeren en te verankeren, zodat jouw organisatie en medewerkers weerbaar worden in een volatiele markt.

Een cultuur transformatie traject

In een transformatie-traject draagt iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid, maar als facilitators reiken we je de handvaten en tools aan om de transformatie op een efficiënte en onderbouwde manier te doen verlopen. We werken steeds vanuit co-creatie en zetten alles in op het stimuleren van positieve relaties op individueel, team en organisatie-niveau.

Plan van aanpak op maat

Ons plan van aanpak wordt ontworpen volgens jouw noden, we kijken wat de huidige situatie is en samen definiëren we welke stappen te nemen zijn om te transformeren naar een nieuwe organisatie en cultuur. Vanuit onze professionele en academische ervaring werken we steeds met moderne tools die innovatie en creativiteit stimuleren bij klanten en medewerkers.

Het is onze overtuiging dat een geslaagde transformatie gebouwd is op tevreden klanten en medewerkers die de nieuwe manier van werken vlot adopteren en verankeren in hun DNA.

Innovita: nieuw leven voor uw bedrijf

De wereld draait razendsnel vandaag, veel ondernemers hebben het gevoel niet meer mee te zijn en voorbijgestoken te worden.
Bron: Fokus (Knack)