Innovita

Design thinking als mindset

Innovatie is niet zomaar leuk om te doen. Vandaag is het meer dan ooit een absolute voorwaarde om te overleven in een volatiele en onzekere wereld. Innovatie gaat niet enkel over het ontwerpen van nieuwe diensten en producten, maar eveneens over het verbeteren, optimaliseren of herontwerpen ervan. Design thinking helpt je bij elke vorm van innovatie.

In deze keynote brengen we een eerste introductie tot design thinking als klantgerichte manier van denken en handelen. We verduidelijken hoe design thinking deze denkwijze kan faciliteren en welke tools hiervoor worden ingezet. En we gaan na welke expertises en gedragscompetenties nodig zijn om een design mindset in je organisatie te implementeren en uiteindelijk te verankeren.

Design thinking
als
catalysator
voor

Innovatie
en
optimalisatie

Creatieve mindset voor duurzame impact

Wat biedt deze keynote?

Innovita, Anita Dierckx en Dries Deleenheer

Voor wie?

De keynote is geschikt voor iedereen die graag wil begrijpen waarom design thinking geen hype is, maar een nieuwe mindset.

Design thinking richt zich tot alle organisaties, van welke aard of grootte ze ook zijn.

Innovita: jouw weg naar de heropleving van jouw organisatie

Plan van
aanpak

We brengen onze keynote aan de hand van storytelling, humor en praktijkvoorbeelden. We tonen aan hoe we de concepten van design thinking toepassen op innovatie en leiderschap. We verduidelijken de rol van design thinking in het stimuleren van innovatie door middel van korte oefeningen.

Innovita zorgt voor business transformatie vanuit een innovatieve mindset.

Ook voor jouw domein?

Download je gratis infographic

Design thinking is niet alleen krachtig als motor voor innovatie van producten en diensten, maar tevens ook in elk domein waar men klantgericht denkt en handelt. Onze GRATIS infographic gaat dieper in op enkele toepassingsdomeinen.

Innovita: nieuw leven voor uw bedrijf

De wereld draait razendsnel vandaag, veel ondernemers hebben het gevoel niet meer mee te zijn en voorbijgestoken te worden.
Bron: Fokus (Knack)