Mentoring, impact op mens en organisatie

Leadership is about giving people a platform for spreading ideas that work.

Innovita, Anita Dierckx en Dries Deleenheer

Mentor

Als mentor geven we je ervaringsgerichte tips en inzichten om teams en stakeholdergroepen op een effectieve en motiverende manier te leiden. We focussen ons op processen, systemen en structuur en maken zo de verbinding met individu, team en organisatie.

  • InnoVita is jouw klankbord en geeft advies zonder vooroordelen en gebaseerd op ervaring uit andere sectoren, terwijl je stakeholders adviseren rekening houdend met hun belangen.
  • InnoVita geeft je best practices om je leiderschapskwaliteiten te verbeteren zodat je met meer zelfzekerheid je teams kan begeleiden doorheen een transformatie naar een nieuwe bedrijfscultuur.
  • Bij InnoVita blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en werken we hiervoor samen met trend watchers en expert organisaties. Zo kunnen we je adviseren hoe te innoveren, zodat je bedrijf blijft groeien in de volatiele en complexe wereld van vandaag.

Onze aanpak

We tonen je het bredere plaatje en benaderen uitdagingen en problemen op een logische, maar vooral creatieve manier. Als mentor is het onze taak om je te inspireren, je een spiegel voor te houden en je richting te geven.

Omwille van onze expertise in verschillende domeinen en rollen, passen we vlot best and next practices toe, een efficiënte mix en match van theorie en praktijk helpen ons hierbij.

De aanpak van Innovita: altijd verrassend en resultaatgericht.

Stappenplan

  • Intake : als mentor luisteren we naar jou en stellen we de juiste vragen om zo de werkpunten te identificeren.
  • Implementatie : samen bepalen we welke stappen er nodig zijn om jouw leiderschap te optimaliseren. Je krijgt een toolkit die past bij jou en je context.
  • Verankering : als mentor observeren en sturen we bij waar nodig. Het ultieme doel is het omzetten van “best en next practices” in routines die een deel van jezelf worden.

Innovita: nieuw leven voor uw bedrijf

De wereld draait razendsnel vandaag, veel ondernemers hebben het gevoel niet meer mee te zijn en voorbijgestoken te worden.
Bron: Fokus (Knack)