Advies voor digitale transformatie van uw kmo

Onze wereld wordt digitaler en verandert alsmaar sneller en disruptiever. Om te overleven en succesvol te blijven, zijn zowel wendbaarheid als aanwezigheid op sociale media cruciaal. Wij begeleiden u doorheen de transformatie tot een organisatie die zich snel aanpast aan veranderingen en (digitale) groeiopportuniteiten detecteert. Deze nieuwe bedrijfscultuur zorgt ervoor dat uw medewerkers uw ambassadeurs blijven.

Onze aanpak : van theorie naar praktijk

Kwalitatief marktonderzoek : een concurrentie-analyse is essentieel om een zicht te krijgen op de veranderende behoeften van uw klanten. We brengen u eveneens op de hoogte van innovaties en  nieuwe tendensen in uw en verwante sectoren.

Digitaal marktonderzoek : indien u reeds actief bent op sociale media, meten we hoe efficiënt deze aanwezigheid ervaren wordt door klanten en prospecten. Vanuit dit marktonderzoek bepalen we welke sociale media kanalen we best inzetten om zowel bestaande als nieuwe doelgroepen te bereiken. Hoe digitaal moet jouw verhaal worden? Hoe bouwen we samen aan een strategie die je online zichtbaarheid omzet naar business?

Wendbaarheid : Hoe planten we innovatie in het DNA van uw medewerkers? Hoe verkrijgen ze de natuurlijke reflex om veranderende behoeften van de klant te detecteren en er gepast op te reageren?

Hulp nodig bij uw strategie of omschakeling naar wendbare organisatie?

CONTACTEER INNOVITA 32 477 41 30 56

InnoVita, Vredelaan 71, 1982 Weerde – Zemst
BE 0680 762 133