Innovatieve marketing

InnoVita geeft advies op maat van uw bedrijf

Onze wereld verandert alsmaar sneller en disruptiever. De markt waarin we actief zijn, is VUCA geworden: Volatile, Uncertain, Complex, Ambiguous. Daarin overleven vergt een radicaal andere manier van denken, organiseren en sturen, waarbij wendbaarheid cruciaal is. Innovita adviseert en begeleidt u doorheen de transformatie tot een wendbare organisatie.

MISSIE, VISIE, STRATEGIE

Innovita begeleidt u bij het zoeken naar uw antwoord op:
-Wie zijn we en waar staan we voor?
-Waar gaan we voor?
-Hoe pakken we het aan?

AMBITIEUZE MARKETINGSTRATEGIE

InnoVita vertaalt uw ambities in een ambitieuze en innovatieve marketingstrategie met haalbare aanbevelingen. Die zetten we uit in een transformatie-strategie en roadmap. Zo maakt u stap voor stap uw ambities waar.

AGILE TRANSFORMATION

Volgens het onderbouwde 4-V leiderschaps framework, loodst Innovita u door de omschakeling naar een organisatie die zich snel aanpast aan veranderingen, groei-opportuniteiten detecteert en deze vlot implementeert.

DESIGN THINKING WORKSHOPS

Design Thinking is een iteratief innovatie proces, dat focust op de klant zijn behoeftes. 
Innovita zorgt voor een inspirerende introductie tot ‘Design Thinking’, waarna we met uw medewerkers de theorie in de praktijk brengen.

CHANGE MANAGEMENT COACHING

InnoVita geeft u de handvaten om uw medewerkers enthousiast te maken voor veranderingen zodat innovatie deel van hun DNA wordt. Zo is uw organisatie klaar voor de toekomst.

Hulp nodig bij uw strategie of omschakeling naar wendbare organisatie?

CONTACTEER INNOVITA+32 477 41 30 56

InnoVita, Vredelaan 71, 1982 Weerde – Zemst
BE 0680 762 133