Loopbaan Coaching

Anita, loopbaan coach

Leuk met jou kennis te maken,
mijn naam is ANITA, ik ben 15 jaar getrouwd en trotse mama van vijf jong volwassenen. Na 35 jaar voor een multinational in dienstverband te hebben gewerkt, ben ik sinds 2 jaar freelance consultant in Strategie en innovatie.
Daarnaast, en omdat bezig zijn met bloemen mijn passie is, ben ik bloemencoach. Daarbij gebruik ik de taal van de bloemen als middel om teams te coachen over verbindende communicatie en creativiteit.

De beslissing om zelfstandig te worden, is niet over één nacht ijs gegaan. Tesamen met een loopbaancoach heb ik eerst mijn passies en talenten in kaart gebracht. Zo kon ik een onderbouwde beslissing nemen, en springen naar het ondernemersschap. Zonder coach was deze carrière switch er wellicht nooit gekomen.  Want uitbreken uit een gouden kooi vraagt durf en dat extra duwtje in de rug is op zo’n moment meer dan welkom.

Steun voor positieve keuze

En dat is nu precies mijn missie : Ik geef jou net dat zetje in de rug dat nodig is om die juiste keuze te maken. Het belangrijkste ingrediënt van een succesvolle carrière is bezig zijn met dingen die je boeien en je talenten ten volle benutten. Pas dan krijg je vertrouwen in jezelf en de energie om door te gaan.

Hoe pakken we dat aan ? We gaan samen op zoek naar je talenten, waarden en passies. We staan stil bij de zaken die voor jou écht belangrijk zijn, zodat je op een bewustere manier keuzes kan maken en je loopbaan in eigen handen kan nemen.

Bij mij geen invullijstjes, maar een eerlijk en open gesprek over wat jou bezighoudt en waar jij energie van krijgt.  Ik geef begeleiding op maat van jouw noden, zodat je met een positieve mindset je carrièrepad kan kiezen en er vol voor gaan.  Geloof in jezelf, want je bent het waard. 

Bel me

Creatieve coaching nodig ?

CONTACTEER INNOVITA 32 477 41 30 56

InnoVita, Vredelaan 71, 1982 Weerde – Zemst
BE 0680 762 133