Creatieve Team Coaching

Zeg het met bloemen, en versterk zo je team

Samenwerken in een team met verschillende persoonlijkheden is boeiend, maar niet altijd gemakkelijk. InnoVita biedt u een unieke coaching-methode aan, waarin collega’s zichzelf en de anderen beter leren kennen aan de hand van de taal van de bloemen. Zo leren ze elkaars verschillen en talenten waarderen, positief communiceren en beter samenwerken. Een op-en-top creatieve team coaching voor verbindende communicatie dus.

Bloemen zeggen meer dan woorden

De floriografie of taal van de bloemen is eeuwenoud. Iedereen weet dat een rode roos symbool staat voor de liefde. Witte lelies staan voor zuiverheid, zonnebloemen voor kracht en bewondering, … Bloemen tonen onze gevoelens van liefde, vreugde of verdriet.
In deze creatieve team coaching maakt InnoVita u wegwijs in de menselijke eigenschappen die horen bij de verschillende soorten bloemen en hun kleuren.

Ontdek uw persoonlijkheid via bloemen

Bloemen krijgen vaak menselijke eigenschappen toebedeeld. We gaan daarom op zoek naar de bloemen die passen bij uw persoonlijkheid en bij die van de andere teamleden.
Uw persoonlijkheidstype en stijl worden gekoppeld aan een bepaalde bloem.
Met uw bloemen gaat u aan de slag om een bloemstuk te maken dat uw verhaal en dat van uw collega’s vertelt. InnoVita coacht u met de juiste technieken voor een mooi resultaat. Als alle bloemstukken klaar zijn, volgt een gesprek over de verschillende creaties en persoonlijkheden.

Samen bloemstukken maken

Dankzij deze creatieve workshop begrijpt u uzelf en uw collega’s beter. U ontdekt kansen om zelf te groeien. En krijgt u meer begrip voor elkaar en leert u verbindend met elkaar communiceren.
Bovenal gaat u actief aan de slag en maakt plezier. Dat zorgt voor veel positieve energie.
Door samen creatief te zijn, inspireren jullie elkaar. Jullie leren elkaars talenten waarderen. Daar zal uw team later de vruchten van plukken. Immers hoe meer persoonlijkheden tot hun recht komen, hoe meer creatieve en innovatieve ideeën zullen bijdragen tot de groei van uw bedrijf.

Niet met lege handen naar huis

Op het einde van de workshop maakt u een kaartje met een persoonlijke, positieve boodschap voor elke deelnemer. En neemt u uw eigen bloemstuk mee naar kantoor. Daar zal het aanleiding zijn tot nieuwe verbindende gesprekken.

Wilt u aansluitend nog een netwerkmoment organiseren? Laat het ons dan vooraf weten. Dan stellen wij een formule voor op maat van uw team.

Je coach Anita

Anita Dierckx kijkt terug op een jarenlange ervaring in marketingmanagement. Vandaag geeft Anita nog altijd advies aan bedrijven over innovatieve marketing en coacht ze professionals in hun persoonlijke ontwikkeling.
Sinds 2017 combineert Anita marketing consultancy met haar passie voor bloemen. Ze zorgt met haar bloemencreaties voor de juiste sfeer in horecazaken, in bedrijven en op evenementen. Daarnaast verzorgt ze creatieve coaching workshops voor bedrijven.

Wat?

– Leer uzelf en uw team beter kennen met bloemen
– Ontdek de talenten van uw team
– Oefen verbindend communiceren
– Herontdek uw creativiteit
– Inspireer elkaar en werk beter samen
– Maak samen plezier
– Keer trots naar huis met een eigen bloemstuk

Praktisch

– teams van maximaal 20 personen
– ervaring met bloemen is niet nodig
– alle bloemen en materialen zijn voorzien
– locatie naar keuze of kan voor gezorgd worden

Programma

1. Inleiding in de floriografie (betekenis kleuren & bloemen)
2. Een bloem voor elke persoonlijkheid
3. Creatie van een bloemstuk dat aansluit bij jouw team
4. Teamgesprek over de bloemencreaties
5. Geef een positieve boodschap voor elke deelnemer
6. (Eventueel nabespreking tijdens netwerkevent)

Creatieve coaching nodig ?

CONTACTEER INNOVITA 32 477 41 30 56

InnoVita, Vredelaan 71, 1982 Weerde – Zemst
BE 0680 762 133