Workshops bloemschikken / bloemendecoratie

InnoVita verzorgt regelmatig workshops bloemendecoratie voor zowel particulieren als bedrijven of verenigingen en dit volgens haar uniek concept: kies zelf je bloemen, ontwerp volgens eigen inspiratie, en creëer je eigen unieke bloemstuk dat jouw stijl en persoonlijkheid reflecteert. Anita begeleidt je doorheen het hele proces.

De workshops bloemschikken voor particulieren staan open voor iedereen. Alle bloemen, accessoires en benodigde materialen voor een stijlvolle bloemencreatie zijn in de prijs inbegrepen, evenals een drankje. Tijdens de workshop geeft Anita tips & tricks om verse bloemen op een gepaste manier te verwerken. Ze leert je ook hoe je jouw bloemencreaties langer mooi houdt, hoe je een gedroogd boeket of bloemstuk zijn kleur laat behouden en nog veel meer.  Na een ontspannende en creatieve workshop keert ieder naar huis met zijn zelf ontworpen, unieke bloemencreatie.

Voor bedrijven en verenigingen biedt Innovita workshops op maat aan en dit op locatie naar keuze. Bloemschikken als mindfulness workshop schakelt het brein naar creatieve modus, ter voorbereiding op innovatieve teambuilding activiteiten. Tijdens de workshop moedigt Anita aan om de eigen creativiteit te herontdekken en elkaar positief te stimuleren en te inspireren. Met deze workshop beleef je een gezellige en creatieve middag onder collega’s of vrienden. Bovendien is je unieke bloemstuk nog lang een aanleiding tot inspirerende gesprekken.

Workshops bloemendecoratie

De workshops bloemendecoratie en bloemschikken voor particulieren staan open voor iedereen. We starten om 19u30 en stoppen om 21u.
De deelnameprijs bedraagt 40 euro. U betaalt contant ter plaatse, cash of via betaalapp.

Schrijf je in via het formulier hiernaast. De workshops vinden plaats bij:
InnoVita
Vredelaan 71
1982 Weerde-Zemst

Workshop bloemschikken als incentive of teambuilding in uw bedrijf?

Workshops bloemendecoratie en bloemschikken op maat en locatie naar keuze zijn ook mogelijk. Vertel ons wat u wenst en InnoVita maakt voor u een voorstel op maat.

CONTACTEER INNOVITA00 32 477 41 30 56
Inschrijvingsformulier workshop  bloemschikken en bloemendecoratie