Bloemenabonnement horeca

Bloemen op de tafels geven uw horecazaak precies de sfeer die u wenst. Met ons bloemenabonnement voor de horeca genieten uw gasten altijd van verse bloemen die perfect passen in uw interieur. InnoVita vervangt elke week het bloemenarrangement op de tafels.

InnoVita stelt uw bloemenabonnement samen met kwaliteitsvolle en verse bloemen op maat van uw wensen en uw budget. Elke week bezorgen we u bloemencreaties geïnspireerd op de stijl en kleuren van uw zaak, op de seizoenen, de feestdagen of een bijzondere gelegenheid. Elke bloemencreatie leveren we kant-en-klaar in een passend vaasje of schaaltje en werken we af met decoratieve elementen (linten, kaarsjes, parels…). Een sfeervolle inrichting is immers het visitekaartje van uw bistro, restaurant of feestzaal.

Altijd verse bloemen op tafel in uw horecazaak?

InnoVita plaatst elke week nieuwe bloemencreaties op uw tafels in de stijl van uw zaak. Maak een afspraak via mail, telefoon of onderstaand contactformulier.

Onze garanties en voorwaarden

Dagvers
Innovita werkt uitsluitend met verse bloemen. Daar kunt u op rekenen.

Uniek
Innovita ontwerpt unieke bloemencreaties op maat van de look & feel van uw event.
All-in
InnoVita levert alle bloemencreaties kant-en-klaar in vaasjes of schaaltjes en met decoratieve elementen. Deze materialen blijven wel eigendom van InnoVita en worden na het event weer opgehaald.
Levering ter plaatse
InnoVita levert bloemenabonnementen aan horecazaken binnen een straal van 15 kilometer rondom Weerde – Zemst tegen een vast tarief van €25.
Transparant budget
Vooraf krijgt u een duidelijke offerte. Daarbij houden wij zoveel mogelijk rekening met uw vooropgestelde budget.

Vredelaan 71 
1982 Weerde – Zemst
anita@innovita.be 
tel. 32 477 41 30 56

BTW 0680 762 133