Bloemen

InnoVita zet uw zaak of feest in de bloemetjes

InnoVita laat zich inspireren door de seizoenen en vertaalt de passie en kracht van de natuur in eigentijdse en stijlvolle bloemencreaties. Met heerlijk geurende boeketten, verrassende bloemstukjes en originele bloemencreaties geeft InnoVita sfeer aan uw horeca-zaak, feest of evenement. InnoVita tovert verse bloemen en natuurlijke materialen om tot bloemencreaties die perfect passen bij uw interieur of de huisstijl van uw evenement.

Bloemenabonnement horeca

Bloemen op de tafels geven uw horecazaak precies de sfeer die u wenst. Met het InnoVita bloemenabonnement voor de horeca haalt u elke week verse bloemen in huis die perfect passen in uw interieur.

Lees meer

Bloemendecoratie
events

Een huwelijksfeest, communiefeest, bedrijfsevent, een feestelijke opening, een productlancering of congres … Bloemen zorgen voor de juiste sfeer op uw evenement. InnoVita levert bloemencreaties in lijn met uw feest, event of bedrijf.

Lees meer

Workshops bloemendecoratie

Bloemen vertellen uw verhaal. InnoVita verzorgt workshops bloemschikken voor particulieren en bedrijven, en dit volgens haar uniek concept. Herontdek uw eigen creativiteit en wees trots op uw eigen bloemencreatie.

Lees meer

InnoVita inspireert met bloemen

Iedereen houdt van bloemen. Bloemen ontroeren, verrassen of inspireren. Bloemen zorgen voor sfeer en gezelligheid in uw zaak. Bloemen dragen bij het tot het wow-effect van uw evenement.

Volg InnoVita op Facebook en Instagram en geniet van onze nieuwste bloemencreaties.

“Als kind maakte ik al bloemstukjes met veldbloemen en groen.”

Van kinds af was ik geboeid door al het moois dat de natuur biedt. Als achtjarige hield ik al van bloemschikken. Rond het buitenverblijf van mijn ouders zocht ik veldbloemen en groene plantjes. Daarmee toverde ik bloemstukjes in alle geuren en kleuren. En ik verkocht ze aan voorbijgangers. De huiskamer veranderde in een kleurrijk bloemenparadijs.

Later vroegen vrienden en familie mij om bloemstukken te creëren voor bijzondere momenten. Mijn hobby groeide uit tot een professionele passie. Ik noem het mijn creatieve mindfulness. Mijn inspiratie vind ik in de natuur, via social media en beurzen leer ik met de nieuwste technieken en materialen werken.

Anita Dierckx

Later vroegen vrienden en familie mij om bloemstukken te creëren voor bijzondere momenten. Mijn hobby groeide uit tot een professionele passie. Ik noem het mijn creatieve mindfulness. Mijn inspiratie vind ik in de natuur, via social media en beurzen leer ik met de nieuwste technieken en materialen werken. Anita Dierckx

Dit zeggen mijn klanten

Een workshop bij InnoVita is een totaalbeleving. Met een hartelijke ontvangst en een sympathieke gastvrouw.
Als complete leek in het bloemschikken was ik op het een einde van de workshop aangenaam verrast met het resultaat. In de workshop aap je niet na wat wordt voorgedaan, maar ontdek je samen met de gastvrouw nieuwe mogelijkheden. Anita stuurt bij en corrigeert waar nodig. Iedereen gaat met hetzelfde materiaal aan de slag. En toch keert iedere deelnemer naar huis met een bloemstuk dat zijn persoonlijkheid, smaak en stijl uitstraalt.
Een aanrader. Ik kijk al uit naar de volgende workshop.

Lutgart Luypaerts

13 februari 2019

Pers artikel MadeInMechelen:  InnoVita, de nieuwe onderneming van Anita Dierckx, heeft een originele invalshoek gevonden. Ze laat werknemers creatieve creaties met bloemen maken en wil ze zo inspireren om out-of-the box te denken.

Leen De Moor

29 april 2019

Uw zaak of event in de bloemetjes zetten?

CONTACTEER INNOVITA

InnoVita levert verse bloemen voor uw horecazaak, etalage of kantoor of decoreert uw feest of evenement ter plaatse met bloemencreaties in de stijl van uw event. Daarom heeft InnoVita geen shop maar werken we enkel op bestelling.  U bent welkom bij ons om bij een lekkere kop koffie uw wensen te bespreken. Stel uw vraag of maak een afspraak via e-mail, telefoon of onderstaand contactformulier. 

Zet uw zaak of event in de bloemetjes met InnoVita!

Contacteer InnoVita +32 477 41 30 56

InnoVita levert bloemenabonnementen en bloemenarrangementen binnen een straal van 15 kilometer rond Weerde – Zemst, en werkt enkel op bestelling.

InnoVita, Vredelaan 71, 1982 Weerde BTW BE 0680 762 133